Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Alles mag er zijn - Angela van Bebber - Tilburg, Noord-Brabant
Angela van Bebber, Alles mag er zijn
Spreekster Angela van Bebber, Alles mag er zijn

Lezingen

Bent u op zoek naar een spreekster die naast een waardevolle invulling van uw bijeenkomst ook nog eens sterk onderscheidend is, dan is Angela graag bereid die lezing te verzorgen. Zij onderscheidt zich niet alleen door haar achtergrond als transseksueel, maar zeker ook door haar inzichten in levensvraagstukken die ze hierdoor heeft opgedaan. Ze raakt je.

Voor wie

Angela spreekt typisch voor mensen die hun leven graag een nieuwe impuls willen geven, maar zichzelf daarin tegenhouden. Ze is als spreekster ook geschikt voor alle denkbare organisaties en leeromgevingen waar verdraagzaamheid, zelfvertrouwen en je eigen weg durven gaan een extra impuls kunnen gebruiken.

Inspirerend, open, kwetsbaar en authentiek zijn de kwaliteiten die Angela steeds te horen krijgt.

Download hier het formulier van Angela als Spreekster.

Blij

Angela is nog maar kort toegetreden tot het gilde der spreeksters. Tot voor enkele jaren stond ze er nog niet eens bij stil dat haar leven deze wending zou nemen. Ze had destijds nog werk, maar langzaam ontstond het gevoel dat zij haar levenslessen moest gaan uitdragen. Ze wil iedereen er toe bewegen voor zichzelf te gaan kiezen en te gaan doen waar ze echt blij van worden. Niet voor niets heet haar bedrijf ‘Alles mag er Zijn’ (Ook jij, precies zoals je bent)

Doel

Het doel van de lezing is dat je beter leert omgaan met de mening van anderen en je bewuster wordt van je belemmerende gedachten zodat je het leven kunt gaan leiden waar jij blij van wordt. Onderwerpen waarover zij haar ervaringen deelt zijn onder meer:

  • Durf jezelf te zijn
  • Wees niet bang voor de mening van een ander
  • Durf je belemmerende gedachten onder ogen te zien
  • Zelfvertrouwen
  • Verdraagzaamheid
  • Niemand doet iets verkeerd

Ze belooft je geen wonderen, dat kan niemand. Wel dat je zoektocht gemakkelijker zal worden als je haar inzichten durft toe te passen.

Wil je weten wanneer en waar er een lezing gepland staat? Of wil je zelf een lezing met Angela organiseren? Vul dan het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

boek nu een lezing

offerte aanvragen boek kopen
"Jij hebt hen bemoedigd, aangemoedigd en uitgedaagd vanuit jouw kerngedachte Alles mag er zijn! En dat hebben we echt die avond mogen ervaren."

Promo lezing

Loek Knippels, sociaal-pedagoog/directeur van de Loek Knippels Academie

Jij hebt hen bemoedigd, aangemoedigd en uitgedaagd vanuit jouw kerngedachte "Alles mag er zijn!" En dat hebben we echt die avond mogen ervaren. Grandioos, kwetsbaar en zelfonthullend wat anderen uitdaagden om ook dieper naar zichzelf te kijken.
Lees meer

Docente maatschappijleer Dr. Mollercollege Waalwijk

Zeer de moeite waard, geschikt voor iedereen en toepasbaar bij veel verschillende thema's. Onze school gaat dit volgend jaar zeker weer doen, en dan voor een grotere groep leerlingen want met deze boodschap wil ik alle leerlingen wel naar huis sturen!
Lees meer

René Peters, wethouder gemeente Oss, n.a.v. lezing voor de herensociëteit uit Oss en omg.

Maar wat heb jij veel losgemaakt. Enkele citaten: "Wat een stoer wijf is dat." "Dit was de beste spreker die we ooit hebben gehad." "Er kwamen zelfs persoonlijke verhalen los." "Deze spreker was een schot in de roos."
Lees meer

Privacy verklaring
Ontwerp en realisatie B-more design